top of page

Groepsaanbod

Pand10-1.jpg

Naast mijn individueel aanbod bied ik ook een groepsaanbod aan. Elk van de onderstaande thema's kan naar keuze aangeboden worden in de vorm van een lezing of een training (lezing + workshop). We kunnen ook op voorhand even overleggen om de inhoud af te stemmen op de doelgroep van je organisatie. Achteraf stel ik een e-book ter beschikking, waarmee de deelnemers zelf verder aan de slag kunnen.

Mogelijkheden voorbij de stress

Deze lezing/training biedt inzicht en handvaten rond hoe je op de werkvloer kan omgaan met stress. In een team waarin teamleden onder zware stress staan, ontstaat er vaak een conflictueuze sfeer waarin het, zowel voor het team als voor elk afzonderlijk teamlid, des te moeilijker wordt om de verwachte resultaten te bereiken. We bekijken hoe je met je team kan werken aan een positieve werksfeer waarin iedereen de kans krijgt om tot bloei te komen. Daarnaast krijg je de nodige handvaten waarmee je je eigen stress coach kan worden, waarmee je werkstress kan ombuigen tot nuttige taakspanning en waarmee je conflicten kan ombuigen tot opportuniteiten om te groeien.

Een verhaal van troost & medeleven

Deze lezing/training biedt troost en medeleven aan iedereen die het moeilijk heeft in tijden waarin we voortdurend vanalles 'moeten'. We zoeken met dat 'eeuwige moeten', en de stress die daarbij komt kijken, allemaal onze weg in een veeleisende wereld die zowel onze 'human resources' als onze 'natural resources' steeds meer lijkt uit te putten. Om te begrijpen waar die stress vandaan komt, neem ik je mee op een reis doorheen de hersenwetenschappen. Hoe dat brein, dat voortdurend vanalles 'moet', gekneed wordt door een samenleving die we over de eeuwen heen 'normaal' zijn gaan vinden, maar die eigenlijk niet meer 'natuurlijk' is. En hoe troost en medeleven daarop zowel voor mens als voor samenleving het juiste antwoord biedt.

 

Creatieve mogelijkheden voorbij de stress

Deze lezing/training biedt inzicht en handvaten om je creatieve flow vrij te laten stromen. Als je ook je inkomen wil halen uit een creatieve beroepsactiviteit, bots je bovendien op een wereld vol onzekerheden. We bekijken hoe je flow van creativiteit verstopt kan geraken door stress en (financiële) onzekerheid, hoe je die stress te vriend kan maken in je creatieve proces, en hoe je die onzekerheid kan ombuigen van een waaier van risico's tot een waaier van mogelijkheden. 

Alle ogen op jou gericht - podium- en presentatie-angst

Deze lezing/training biedt inzicht in wat er gebeurt in je lichaam en geest als je voor een publiek staat, alsook handvaten om je angst daarvoor te overwinnen. Daarnaast krijg je ook het nodige mee om zowel je lichaam als je geest in een optimale toestand te brengen voor een goede prestatie. We onderzoeken wat je zelf kan doen om podiumangst te leren ombuigen tot nuttige taakspanning om tot een goede prestatie te komen. En hoe je daarbij de belemmerende patronen in je gedachten, overtuigingen en percepties kan loslaten. 

 

Lezing: 350€ (excl. btw en vervoersonkosten)

Training (lezing + workshop): 700€ (excl. btw en vervoersonkosten)

bottom of page